Om

Hvem er Team Kangaroos?

H HTeam Kangaroos er en show-tropp tilknyttet KIF turn. Team Kangaroos består av ca 25 turnere i alderen 12-25 år. Vi er en ren showtropp som trener fordi det er morro og for å gi folk spektakulære turnshow!

 

I sentrum av alle show står det en trampoline eller trampett. Den brukes til å gi høye luftige svev som normalt også inneholder opptil flere saltor, skruer, volter og annet. Ofte med en basketball i hendene som etter å ha vært trikset feks under et kne "slam-dunkes" i en basketkurv. Team Kangaroos har verdensrekord flest slam dunk fra trampoline på 1 minutt , satt i Marienlyshallen 17. november 2010 og er registrert i Guinness Rekordbok.

 

Sommeren skal vi delta på Gymnaestrada i Helsinki sammen med ECT Eagles, Cheerleeders fra Hokkund. Du kan lese mer om det i Laagendalsposten.

Gymnaestrada 2015 - Helsinki

Sommeren 2015 skal Team Kangaros delta på Gymnaestrada som arrangeres i Helsinki. Gymnaestrada arrangeres hver fjerde år og er verdens største turnstevner med over 25 000 deltagere fra hele verden. Team Kangaroos deltar som Norsk Særtropp sammen med ECT Eagles. Sammen skal vi holde et forrykende show bestående av cheerleding og basketdunking.

 

Kom og se på generalprøven søndag 28. juni kl. 15.00 i Idrettshallen

 

Kontakt

Kontakt oss på: post (at) teamkangaroos.no

Tlf.: 915 41 656 / 991 61 945

Post: Prahms gate 30, 3613 Kongsberg

 

 

Guinnes Rekord

17. november 2010 satte Team Kangaroos ny verdensregord i flest "slam dunks" på 1 minutt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Trener Morten Karslen med beviset på at Team Kangaroos er registrert i Guinnes Rekordbok.

 

 

Copyright Team Kangaroos © All Rights Reserved